Rabu, 10 Oktober 2012

Perniagaan Terbaik dari Premium Beautiful



Siapa kata korset Premium Beautiful adalah perniagaan atau bisnes yang tidak menguntungkan?
Jualan PB adalah hangat sepanjang masa, 
saya sendiri pun kadang-kadang terkejar-kejar kadang2 tak sempat nak jumpa pelanggan yang berminat nak membeli...
Sebelum ini saya menulis untuk mempromosikan produk, hari ini saya menerangkan sistem perniagaan ini.



Untung ker buat bisnes ni?
Dengan perlaburan modal yang kecil, anda mendapat pulangan modal dan keuntungan yang berganda.

(anda boleh membandingkan modal ratusan ribu hanya sekadar nak buka perniagaan yg konvensional seperti kedai runcit/photostat/hardware/ bundle dan sebagainya)

sebab dalam bisnes ini, kita tak payah nak bukak kedai. anda tidak perlu fikirkan tentang bangunan atau sewa kedai,


kelengkapan/perabot atau peralatan-peralatan yang diperlukan ker? 
mana ada, semua itu tak perlu,
lainlah perniagaan kedai cake@ photostat@ runcit@baju

sebagai contoh anda nak buka kedai kek.
anda perlukan mesin-mesin pengisar, pengadun, pembakar
perlukan rak-rak, 
perabot kelengkapan
kena ada pekerja ( automatik perlu adakan upah, caruman dan gaji untuk pekerja) anda dah jadi majkan jadi dah kena carum untuk pekerja anda. Dan berapa keuntungan yang anda dapat setelah mengagihkan tanggungan semua di atas?


Premium Beautiful adalah perniagaan yang mudah. Ianya perniagaan net work marketing atau dikenali direct selling.
Buangkan fikiran tipikal anda tentang direct selling. 
Cuba selami kenapa saya tak perlukan kedai atau sewa bangunan. Apatah lagi mesin2 atau rak/perabot.
Saya hanya perlukan laptop @ PC kerana saya menjual secara online iaitu melalui facebook dan blog.

Ilmu berniaga?
saya dibimbing dan diajar oleh leader.. 
kelas ilmu yang percuma, cuma hadir dan dapatkan ilmu
macamana nak buat blog, nak capai traffic di internet, cara berhadapan dgn pelanggan, konsep jualan, cara mempromosi dan segala ilmu tentang perniagaan
semuanya diajar percuma,

tak perlu bayar mahal2 untuk pergi kelas Dr Azizan tu ( yang letak  dua2 jari telunjuk di kepala hehehe)
semua diajar oleh kalangan orang yang hebat2!orang yang berjaya.
bukti ada di depan mata...
motivasi yang percuma dan yang penting sokongan dan panduan daripada mereka!

jika anda tahu kehebatan bisnes networking pasti ramai yang berebut peluang menjalankan perniagaan ini.
Donald Trump seorang usahawan termashyur telah berganding bahu dengan jutawan Robert T. Kiyosaki dengan menambah cabang perniagaan beliau dari aset bangunan/hartanah kepada networking!
Kerana mereka percaya netwok marketing a.k.a direct selling adalah perniagaan yang terbaik untuk membina kekayaan!

Robert T Kiyosaki - a multiminiore explain why network marketing is the perfect business.

Keunikan perniagaan networking adalah kesanggupan seorang rakan kongsi atau leader berkorban masa dan tenaga membantu rakan kongsi@orang lain untuk menjanakan pendapatan bersama. 
Ini mewujudkan situasi menang-menang (win-win situation) kerana kedua2 patner dapat income sama-sama dan naik pangkat pun sama-sama.

Sebab tu Majlis Fatwa Negara menetapkan hukum MLM adalah harus! Rujuk di sini 

Adakah pekerjaan kita sekarang ini mengalami situasi seperti itu?
Adakah ketua atau leaders di tempat anda bekerja itu willing take his/her time @ sanggup mengorbankan masa membantu kita 
atau mereka tidak mengendahkan anda? 
adakah ketua anda memberikan motivasi atau mengugut anda?
adakah ketua anda memberikan panduan dan jalan atau sekadar memberikan arahan dan perintah?
dan anda mematuhi atas alasan "saya yang menurut perintah"?
untuk apa anda berusaha mati-matian dan diperahkan tenaga sedangkan ianya tidak menjadi hak anda sepenuhnya??

WHY YOU WORK SO HARD AT SOMETHING THAT YOU CAN NEVER OWN? 
YOU CAN NOT SELL YOUR JOB,
YOU CAN NOT PASS ON TO YOUR KIDS.

...............

produk in laku ker? Syarikat stabil ke?

nasihat saya, kita perlu menyiasat latar belakang syarikat sepenuhnya dan adakah ianya diiktraf atau sah dari segi undang-undang negara. 
Syarikat KUKUH, ada dalam main board BSKL- bukan syarikat tenggelam timbul! Telah bermula dari 1975 dan 37 tahun bertapak dalam perniagaan.
 produk SUPERBRANDS, dapat pengiktirafan dari KPDK- produk selamat.

bukan senang nak dpt superbrands, hanya produk selamat dan memberikan kebaikan dapat title nie..

KENAPA MI MAGGI TIADA SUPERBRANDS WALAUPUN SEMUA RUMAH ADA MI SEGERA TU..
PASAL APA? KERANA PRODUK TIDAK MENDATANGKAN KEBAIKAN KEPADA PENGUNA

setuju, setuju, setuju  :)



jika anda ingin mengetahui dan berminat tentang bisnes ini anda boleh hubungi saya

Insyaallah, saya dan bersama kumpulan kami GLG (Green Leader Group) akan sedia turun tidak kira di mana anda berada untuk membantu dalam membuka minda dan berkongsi kehebatan perniagaan ini...


sebab kita bekerja secara TEAM

-Together We Achieve More-




Hasny

012-7597929

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...