Sabtu, 20 Oktober 2012

SUMMIT PARADE BP: SAD STORY

masa cuti mggu lepas, saya, husband dan anak2 ke Summit Parade Batu Pahat. Siapa yang tak kenal Summit Parade? Terutama ex student ITTHO @KuiTtho. Sini ler lubuk korang nak berlibur (main bowling, jamming, tgk wayang, karoke) atau cari barang alat tulis, komputer etc.


Especially to me. sebab tempat ni lah saya dan kawan2 sekolah meronda pusing-pusing bila habis tuisyen sejak dibuka tahun 1996.



Dan korang tau tak apa dah jadi kt SP ni?
Lets the picture stories it......



Wing kanan




Wing kiri

Satu deret smua tutup. Ada iklan je kedai untuk disewa. Anda berminat nak bukak kedai bole dtg ke sini



Ada satu dua kedai yg bukak. Tapi mcm nyawa2 ikan. Tak tau diorg boleh bertahan sampai bila.....



Best pada umar berlari sebab lapang giler! Takde orang lalu lalang. Bebas lari sana sini!





Butik ni pun dah kosong tinggal patung2 je dalamnya. Dulu masa nk konvo cari baju kat sini tapi owner dia mcm tak layan je tengok kita macam tak mampu je beli baju kat situ....




Kosong....


Tetiba rasa sayu tgk SP mcm ni. Dulu time student kalu nk kuar berjalan confirm sebut Summit!

Sanggup naik bas hehehe...


Seram pula jalan2 kt situ. Sunyi sepi. Lepas tak de nak ke sini lg hmmm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...