Jumaat, 9 November 2012

HASIL DAPAT BILA BERCUTI!!

Semalam melepaskan penat bekerja dengan ambil cuti dan pergi berjalan2 ke Melaka. Penat ler asyik menanda kertas pelajar sampai pukul 2 pagi huhu. Nak muntah dibuatnya ;p

Dan jalan-jalan tu....

hah ini lah makan nyer!!


Dah jadi penguna setia Clarins since 2009. Sejak bersalin anak pertama kulit muka selalu kering. Dulu pakai Loreal masa student tapi lepas tu macam tak jalan. Husband pun kata kena tukar yang lebih ok. Ma


Jadi saya survey ada dua jenama sama ada produk Clarins atau Biotherm. Clarins produk 100% berasaskan tumbuhan. Biotherm berasaskan dari bahan mineral bumi. 
Belek majalah Wanita rasa jatuh hati pada Clarins. Bila masuk ke butik Clarins di Spring Kuching rasa harum dan tenang. Daftar jadi ahli dan beli 1 set dkt rm700. Tapi memang terbaik! Berbaloi-baloi



Bila pindah ke semenanjung dekat 6 bulan tak guna Clarins. Ganti guna pakai Nutrimetics sebab dijual kat tupperware BC hehehe. Tapi kulit kembali pada asal. Kering dan mengelupas sbb sini cuaca panas kering huhu. Tak sempat pergi kaunter Clarins. Husband kata kena guna Clarins balik....Lastly akhirnya singgah juga dan beli :) Habis dekat RM400 je beli dua barang! Beli pencuci muka dan serum je pon sebab muka dah kering bebenor!! Pencuci muka pun harga RM92. Kat Sarawak mahal skit je RM98. 

Double serum Clarins RM280, kalau kulit kering sesuai guna ini. Umpama kulit kita macam kulit biji kismis jadi segar semula ke biji anggur.





Yang lain-lain tu dapat lah free sebab dah jadi ahli lama kan bagiler gift sikit, hehehe. 


Dan sempat sambar satu minyak wangi sekali :p







tapi best sebab tak usik duit gaji. i just used my passive income... 

LOVE IT!







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...