Selasa, 22 Januari 2013

Pinjam buku....

Hari ni pas sarapan tetiba teringin nk gi library politeknik ni. Dah dekat setahun kerja kt PPD tak pernah masuk dlm tempat tu  hehehe.
 
Niat hati nk cari buku rujukan CadCam since aku dah kena jadi penyelaras modul kod ni kat jabatan. So kena refresh balik apa yg dah belajar ms degree.
 
Tapi bila masuk, laaaa byk tu je ker  bukunya.
Pastu buku semua tak update langsung, sabor jela. Ingat sebelum masuk berangan2 lah dpt buku2 mcm kt UTHM. Hampeh sungguh!
 
 
Tapi tgh belek2 dapat 1 buku ni. Hm oklah lah jugak tajuk buku dgn diri ku ini keh keh. At least adalah hasil pinjaman bila dah masuk library. Bole belek2 tmbah ilmu.
 
 
Nmpak gaya aku kena beli ler buku Cad Cam kt website huhuhu.
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...