Selasa, 22 Januari 2013

SM/SSM AWARDS 20.1.13

Sabtu lepas, 20 Januari 2013, bertempat di Dewan Wawasan di Menara PGRM, Cheras telah berlangsung majlis penghargaan kepada usahawan- usahawan Hai-O.

Saya telah terima surat jemputan dari syarikat untuk hadir menerima anugerah. 
Tiket pas masuk dalam dewan.

Kalau tahun lepas ku lepaskan peluang untuk terima anugerah Director Recognation dari Tupperware, sebab malas nak cari baju hehe 
Lagipun tak best sebab tiada ahli2 kumpulan yg join sekaki walaupun husband beriya2 suruh pergi.. 


Rasa lucu pulak sebab dah berkhidmat lebih sedekad sebagai penjawat awam, tak pernah terima pape anugerah =p
Sebab tu aku malas nk kisah pun keh keh.
Tahun ni husband bersungguh2 mahu saya pergi naik pentas terima award, sekurang2nya ada juga pihak luar menghargai apa yang telah sy lakukan. 

Ternyata apa yang diusahakan berbaloi2, yg penting sebesar mana usaha kita lakukan sebesar itu kita dapat. 
Itulah business.

So biarlah gambar yang ceritakan semuanya yek!
Enjoy




Masuk je dewan, alamak ramainya manusia!


Daftar dulu sebelum masuk dewan


GM syarikat memberikan ucapan pembukaan


 Ok, beratur siap2 nak naik pentas, hubby snap gambar time ni



saya bersama business partner Lela,
dulu kami satu kelas sekolah sama2
sekarang sama2 buat business ni =)


dan target kami ialah bertambah maju lagi dengan bimbingan mentor
dan pergi ke Shanghai bersama rakan2 bisnes yang lain!
InsyaAllah

Jika anda berminat dan mahu tahu bagaimana?
jangan malu2 untuk bertanya

contact me
HASNY
012-7597929
013-6036630

SAYA GEMBIRA UNTUK BERKONGSI DENGAN ANDA
=)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...