Khamis, 17 Januari 2013

What I got from business?

Azam tahun baru nak gembirakan semua orang yang saya sayang.


This month, I brought my family enjoy the france food.

Bought new shoes for my kids.
Kesian Umar pakai kasut kakak dia. Tapi nampak pelik tengok Umar pakai kaler pink hehe. beli satu kaler biru nampak boy skit.
Qaireen mcm biasa warna pink confirm dia suka.

Test muat ke tak

Hehe. Belek beg kasut dpn kedai

Minat pink sungguh

why we choose the brand, terbukti mmg tahan giler. Kasut Qaireen beli raya 2010 sampai skrg nmpak elok tp dah tak muat.


Bought tote for myself


MK!
 pakai untuk jejalan dan business purposes 
Bukan nak ke Politeknik (pakai mahal2 depan student? huh tak payah)



Dan impian untuk beli dan hadiahkan kepada kedua ibu saya berjaya ditunaikan. 
YESS!!!!


Mak happy. Dapat ni. Mak mertua insyaAllah dpt bagi bila balik sana nti

beli tu termasuk juga untuk saya =)
Harga riban2 takpe, puas hati 
sbb perempuan mana tak gembira dan happy dapat benda ni.


Alhamdulilah, tak perlu berkira2 dgn mak ayah, anak-anak dan diri sendiri.
Gembirakan hati mereka dan kita sendiri
sebab kita tak tahu umur kita berhenti di mana. Esok lusa entah hidup entahkan tiada. 

Bak kata mentor saya,

mak ayah kalau dah tiada, kamu longgok emas 1 bukit atas kubur mereka pun tak guna, sebab mereka tak dapat rasa. 


Mereka kata-Gaji saya tak mampu nak wat semua tu....

Itu alasan orang yang pentingkan diri sendiri. 
Buatlah bisnes, sebab tak ganggu duit makan gaji. 

Biar kita usaha lebih cari rezeki.....
Asalkan insan-insan tersayang dapat menikmati kesempurnaan dan keselesaan....
Kerana kita bukan nak ubah dunia......
Hanya nak ubah dunia kita.......

-CDM Kak Siti Rohana-



MAKE IT CHANGE!











Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...