Isnin, 6 Mei 2013

Makan roti nan

Sementara nak tunggu keputusan undi malam ni saya amik keputusan keluar cari roti nan dgn husband.

Kami pergi ke bandar Batu Pahat. Restorant Nikmat yang terletak Jalan Syahbandar. Terkejut jugak sebab diorang dah start operasi di bangunan baru. Dulu mula-mula operasi diorang berniaga ada rumah papan jek. Last2 dek kerana pelanggan bertambah ramai buatlah satu bangunan kedai di depan kawasan tu.



Tapi masa nak menunggu bangunan tu siap sepenuhnya diorang beroperasi di celah2 bangunan tu. So betapa padat dan sesak lah jugak tambah2 lagi kalau hari cuti




Baguslah dah start berniaga kedai baru. Selesa sikit. Jadi dapur diorang letak kat luar. Tempat kedai hanya kerusi meja makan je. Macam biasa orang ramai betul! Menunggu jela jawabnya.



Kami order roti nan, ayam tandoori dan bungkus bubur nasi untuk budak2 kat umah.
Kalau nak makan cepat nasihat saya tak payah lah datang sini sebab waktu menunggu kadang-kadang 20 minit lebih-lebih lagi waktu puncak. 







Jemput makan...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...