Ahad, 15 Disember 2013

Restock: Kopi mineral Hai O


Pagi ini saya sekali lagi ke stokis Hai O untuk back order kopi mineral. Baru je ambil stok minggu lepas tapi tak sampai seminggu dah nak abis. Memang kopi terlampau laris!!


Masa punch amoi pun pelik tengok nama kita, "bukan aritu yang kami hutang you sudah ambil ker?"

"Ya, saya dah ambil aritu tapi tapi nak habis, sekarang mahu order lagi yek.
 Dunt worry stok yg hutang dah clear hehehe"
Memang tergelak aku sebab amoi tu cuak ingat diorang tak bagi lagi stok kat aku.

Jadi kalau anda nak order bagitau saya awal-awal supaya saya boleh reserved stok kopi untuk anda ok.


Mesej/whatssap/call 

HASNY

012 7597929
013 6036630

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...