Isnin, 21 April 2014

Business appointment with my leader.

Sabtu pagi, aku memang dah set untuk temu janji dengan rakan sekolah aku, Lela. Untuk business sharing. Dan Personal touch. Satu di stokis Hai o, satu lagi di Tupperware.  Jadi pukul 10.30 pagi aku dah keluar rumah. Selepas siap masak untuk anak2 dan suami kat rumah dengan lafaz bismillah aku drive kereta sendirian ke Klang. Dah janji nak jumpa semua business partner dan leader kat stokis Hai O- B31.

Stokis B31 Klang

Produk JTX Lubricant Oil yang baru sampai di stokis Klang.


So sampai dalam 12 tengahari, aku menunggu member2 yang lain datang. Bila semua dah berkumpul, maka start sesi personal touch dari DDM Effareza, our leader yang hebat ni hehe. Banyak perkongsian ilmu yang diberikan, dan aku belajar demo untuk produk BVSM.




Ada banyak peluang untuk membeli produk-produk yang ditawarkan oleh company. Baru2 ini telah dilancarkan installment plan bagi mereka yang kekurangan cash untuk membeli produk dengan segera. 



Bila selesai saja perkongsian ilmu dan plan marketing ,aku pun selesaikan punch beberapa produk untuk ditempah oleh pelanggan-pelanggan yang dah buat pesanan secara online atau melalui blog aku ni. 

Selesai punch BB Plus Kolagen dan beberapa beg BVSM.


Dan yang paling best TAK SANGKA semua barisan upline dan leader aku pun turun bersama2 berjumpa di stokis ni. Wah beruntungnya aku!! Terima kasih kerana sudi datang luangkan masa untuk bertemu. 


Selesai saja urusan di Stokis B31, aku dan Lela bergerak pulak ke Tupperware BC di Jalan Meru. Dah janji dengan Mrs Kim untuk planning our roadshow di Kuching, Sarawak pada bulan depan. Sambil2 tu Kim bagi kami cuba rasa kek Tupperware yang bakal meletup2 di pasaran, Red Velvet dan Coklat Mocha. Perghh sedap giler, harus bila masa start kempen raya nanti!!!


Kim sempat demo produk Nano Water  Tecnology Filteration, memang syok!! Hebat, no wonder dia pernah dijemput ke Sarawak untuk jadi speaker produk di sana. So Sabtu ni memang kepala aku dipenuhi oleh ilmu2 perniagaan dan perkongsian mentor berpengalaman. Syukur, alhamdulilah.

Jadi kalau ada sapa2 di Kuching Sarawak nakkan kami datang dan demo produk Tupperware boleh mesej atau whatssap aku secepat mungkin untuk set tempat dan masa. Aku sediakan hadiah special untuk mrreka yg sudi mengadakan parti tupperware di tempat mereka. 

Contact me

HASNY
012 7597929
013 6036630



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...