Pages

Jumaat, 11 April 2014

MARINE ESSENCE Beauty Bar @ SABUN GARAM BULUHOk kali ini saya nak berkongsi ada satu produk hebat juga diperbuat daripada garam buluh, selain kopi mineral, garam buluh minum dan garam buluh masakan.  Sabun Marine Essence Beauty Bar atau dipanggil sabun ketiak

Kiranya sabun ni banyak mendatangkan kebaikan dan mengubati masalah penguna. NO WONDER sabun terlajak laris sampai tak cukup memenuhi permintaan!! Ini disebabkan kandungan-kandungan herba, mineral dan vitamin yang hebat yang dirumuskan dalam sabun Marine Essence Beauty Bar ini. Bau sabun ini sungguh wangi dan harum kerana campuran daun teh di dalamnya.

KANDUNGAN YANG ADA DALAM SABUN MARINE ESSENCE:-

1. Garam Buluh - bertindak sebagai ANTI BAKTERIA, ANTI RADANG, ANTI ALLERGIC. Saya ada ceritakan kebaikan garam buluh di sini.2. Aloe vera - daun ini KEBOLEHANNYA YANG UNIK DALAM MEMULIHKAN DAN MEMBINA SEL-SEL KULIT YANG ROSAK 3. Tea Tree Oil -  bertindak sebagai ANTI BACTERIA, ANTI FUNGAL4. Extract Puer Teh - bertindak MEMBAIKI DAN MEMPERBAHARUI SEL-SEL KULIT.


5. Vitamin E - bertindak sebagai ANTI OXIDANT, ANTI AGEING

6. Glycerin - bertindak sebagai  PELEMBAB. UNTUK MENGELAKKAN KULIT MENJADI KERING.7. Liquorice Extract - bertindak sebagai PENGURANGAN PIGMENTASI KULIT aTAU BINTIK HITAM (DARK SPOT)


KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE
Kebaikan sabun marine essence ini sesuai untuk digunakan kepada semula golongan tak kira kanak-kanak, remaja, belia dan warga emas. Ini kerana ianya adalah bahan organik dan bebas daripada unsur-unsur kimia.

1. Mereka yang ada masalah kulit yang hitam seperti di celah pelipat terutama ketiak, lengan, peha dan betis

2. Kulit muka yang ada dark spot (bintik-bintik hitam).

3. Kulit kering atau kusam

4. Kulit sensitif (radang) dengan pengunaan bahan kimia

 TESTIMONI

 TESTIMONI PENGUNA 1


 TESTIMONI PENGUNA 2

 TESTIMONI PENGUNA 3HARGA SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BARSEKOTAK ADA 3 KETUL SABUN
HARGA SEKOTAK RM120.00
POS LAJU = PERCUMA!!!


Sms/whatassap/viber 

"Saya ingin beli sabun"

pada

012 7597929
013 6036630

HASNY
SENIOR SALES MANAGER
EJEN BERDAFTAR : 619518

SEREMBAN, N.SEMBILAN. 
Wah #kharlshafek pun suka pakai sabun marine ni!!
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...