Khamis, 17 April 2014

Privilege Card from Mah Sing Group

Semalam sebelum balik aku tengok ada surat dalam pigeon hole kat pejabat aku. Check surat daripada Mah Sing Group.


Dapat kad keistimewaan dengan baucar Mah Sing bernilai RM5000 sebagai penghargaan. Bukan kad kredit, debit atau kad caj. Faedah dia menjadi jemputan keutamaan acara pelancaran hartanah dan promosi daripada Mah Sing, menikmati faedah dan keistimewaan yang ditawarkan ketika promosi oleh kad tersebut.




Mah Sing ada pamplet projek-projek terbaru sekitar KL, Selangor, Penang dan Sabah. Boleh tengok pada gambarajah bawah ni.


Kalau tengok harga projek-projek baru boleh tahan juga lah hehehe. Kalau anda berkenan boleh layari laman website www.mahsing.com.my. Baucer RM5000 aku dapat tu boleh digunapakai untuk pembelian mana-mana projek Mah Sing sampai 31 Ogos 2014 ni jek. Erkk.... Tak boleh digunapakai sebagai downpayment atau deposit atau ditebuskan kepada duit. Korang ada yang berminat ker? Kalau berminat bagitau ler.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...