Rabu, 2 April 2014

Renovation House aka Ubahsuai rumah kami

Minggu ni alhamdulilah dah berjalan sedikit pengubahsuaian rumah. Pintu dan dinding kaca sliding door di bilik bawah dah dibuka. Dan besoknya kami tengok pekerja dah start buat ikat bata.


Check defect yang aku dah buat laporan hari itu, sudah 95% siap dibaiki. Baguslah. Maknanya renovation dah boleh mula dibuat. Bilik atas pun dah dibuka pintu sliding door. Rumah ni kebetulan banyak sangat sliding door (pintu gelangsar). Kira-kira ada dekat empat pintu, mak aii banyak betul. Kos nak pasang jeriji lagi lah banyak. Sebab itu aku dan husband ubah jadi kepada tingkap dan naik bata sahaja.

kALAU NAK TAHU MACAMNA BOLEH LER KLIK DI SINI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...