Rabu, 27 Ogos 2014

Tupperware jubilee 2014

Aku sebenarnya ini ler first time aku hadirkan diri pergi Jubileee hehehe. Tak sempat pergi yg dulu2. Satu sebab 2012 aku baru pindah balik semenanjung, dan jubilee 2013- time tu aku kat Ho Chi Minh. Jadi nilah aku kena pergi juga memandangkan tiket dah booking. Dan untuk dinner bayaran RM300 pun aku dah dpt free sebab achieve jual rice dispenser punya pasal.


Jadi 23 dan 24 Ogos 2014, bertempat di Sunway Convection Center merupakan hari Jubilee 2014 Tuperware Brands Malaysia. Hari tersebut menyaksikan 2000 consultants Tupperware berkumpul untuk Convection dan meraikan kejayaan orang yang mencapai target dan rank dalam business ini.

Jadi scroll jela tengok gambar2 yang diorang dan aku sekali sempat snap.


Tema tahun 2014. Live it up, light it up



Terjumpa member ex- opis aku masih kat Poli Kulim dulu, , Milah. 
Tupperware dealer dari Sabak Bernam tuu. 

Berselfie dengan husband. Hehe teruja juga dia nak datang tgk Jubilee

Sarapan pagi diberkan dalam tupperware



Dinner malam tu, pakaian formal. Aku sah2 tak bawa baju formal. Nak pakai jeans segan pulak. Pinjam lah tudung kain dengan kak ipar dan mak. Huhuhu. Tak pe janji pakai nampak ok yek!!

Makan malam ala chinese food, pakai chopstik. ADOI terkial2 aku nak makan hahaha


Faizal Tahir perform malam tu, lawak betul lah. Diorang ni serbu nak ambil gambar selfie padahal org tu sibuk nyanyi. haha kena halau turun, fanatik betoii


Hari kedua, pagi tu adalah sesi untuk Honda Achiever. Perghh dapat kereta free tu!! City, Civic dan CRV beb!!  Dan pengumuman bonus bagi President Director setiap organisasi semua cawangan Tupperware Brands.



Dengan family group Mega Aces










Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...