Ahad, 26 Oktober 2014

Final exam Pasti 2014



Besok Qaireen dan Umar akan hadapi peperiksaan akhir tahun di Pasti Al-Fateh, BSS. Wah, kecik2 dah ada exam kan! Dulu aku tadika pun macam tak belajar sangat pun, yang tahu kami banyak makan, nyanyi dan main hehehe. Tadika kemas masa tu umur aku 5 dan 6 tahun di Bukit Treh, Muar.



Husband, dia lagi hebat dia tak pernah sekolah tadika. Tau2 masuk darjah 1. Tapi oklah, jadi juga pensyarah mekanikal walau pun tiada pendidikan formal time kecik2 dulu kan.


Apa2 pun ibu dan ayah doakan semoga anak2 terang hati dan dapat menjawab dengan baik. Amin...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...