Khamis, 16 Oktober 2014

Hotel blackout pulak dah!

Baru je balik bilik dari Ciast pukul 5 lebih. Dalam pukul6 tetiba je TAP!!
blackout sudah hotel ni.

Aku jenguk keluar tengok kot2 ler bilik aku je yang kena, rupanya satu paras yang blackout. Semua keluar bilik dan diskuss kat luar. Yela dalam bilik panas. Ada yg turun ke lobi.




Aku mandi dulu lepas yu turun ke lobi jumpa staf hotel.

"Dik, agak2 pukul brapa nti karen ada?"
"Kena tunggu TNB datang selesaikan, sbb crew kami tak boleh fix it"

Aiseh rupa2nya sekyen 18 dan 19 blackout semua kawasan. Hm tunggu jela aku dalam kegelapan. 

Pukul 8mlm baru le ada elektrik balik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...