Jumaat, 17 Oktober 2014

Kursus CNC Lathe di Ciast- last day

Akhirnya setelah berkampung 5 ari di bengkel pengeluaran kami dah dpt hasilkan projek masing2.

last day, last projek. Yeah boleh balik dah!!


Biasalah bila ada kursus, asal rehat mmg mkan jek
Kami pun bukan muda lagi, otak tak fresh dah, jadi lepas berapa jam hadap kerja mesti kena rehat.
Refresh makan dan minum hehe


Projek peserta yang telah dihasilkan daripada MasterCam. 

So after closing, sampaikan sijil kepada peserta aku pun terus balik. Dah check out hotel siap2 dah.

Hopefully nanti boleh buat modul baru untuk Cad Cam kat politeknik, latihan baru dan nota baru. Aku kena ajar juga pensyarah yg lain untuk fully run software mastercam process milling dan turning lepas ni.

Semoga dipermudahkan. Amin....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...