Selasa, 30 Disember 2014

Aktiviti kami di rumah


Sekarang cuti sekolah, Qaireen rajin baca buku walaupun cuti. Rindu sekolah lah tu... Tapi time sekolah tak rajin nak bukak buku hehehehe




Yeah, umar biasalah. Kerja nak main jek... Main mainan, pastu main sama2 kakak dia pastu bergaduh... pastu bercakar. Pastu menangis. Hari2 dia menangis adoiiii




Abiskan masa tengok tv sebelum tidur. Ni aksi boring ler tu. Husband whatassap gambar masa aku kursus seminggu kat Shah Alam :)




Kalau malam2 sebelum tidur tetiba jer lapar, anak2 nak makan pulak. Hmm standby siap2 roti dan biskut. Kadang2 kek untuk alas perut. Nugget dan kentang goreng pun bagus in case diorang nak makan lagi. Budak2 nak membesar kan hahaha





Mak aiii, kemain lagi dia makan ayam goreng..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...