Jumaat, 16 Januari 2015

Aktiviti Lepas Kerja

Kalau sudah amik anak2 dari sekolah sampai di rumah je, diorang bekejaran nak ke playground. Tak pun Umar sibuk tengok pokok bunga dan sayur kat halaman rumah.





Aku macam biasa, menyinsing lengan baju memasak. Kalau nak cepat dan simple, menu anak suka ialah pizza jek, takpun pasta dan spagetti.

Dah siap makan malam, sibuk mengacau ayah dia nak balut tupperware nak pos ke customer.



balut kemas2 jangan terburai :P

Eh tengok jam, pukul berapa. Pergi masuk tidur!!!

Hahaha, gelakkan aku pulak. 

last2 aku yang tertidur dulu T_T




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...