Rabu, 14 Januari 2015

Cari blouse muslimah di SweetMuslimah.com

Kebetulan buat blog walking kat blog2 lain, ternampak satu banner tentang website sweetmuslimah.com. Memang aku mencari blouse labuh untuk muslimah tapi tak sempat sebab takde masa nak mencari. Dan kalau ada pun member bawa ke opis untuk dijual, saiz terhad dan corak tak beberapa menarik...



Wou, nampak menarik juga tengok website ni.. 100%kain cotton. 

Terus beli 2 helai dan termasuk 3 pasang stokin. Jumlah semua termasuk kos pos adalah RM140++

Aku beli online hari Khamis, hari Jumaat dah sampai. Tapi aku amik kat admin (sebab pos ke alamat opis) baru jek semalam hehehe. bila dah amik, baru bawa balik rumah.

Barang parcel dah sampai :)




Harga sehelai blouse anggaran dalam RM50-60++
Jika anda mendaftar sebagai ahli akan diberikan kopun diskaun sebanyak 10% untuk pembelian online di sweetmuslimah.com.

Oleh jangan berlengah lagi, boleh klik pada banner si sebelah kanan blog ini atau terus direct ke website sweetmuslimah di sini. 






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...