Selasa, 20 Januari 2015

Directors Celebration Lunch #Tupperware

Hari Ahad lepas, bertempat di Grand Dorsett Subang Hotel, ada lunch celebration dan recognation untuk semua Directors Tupperware dari Mega Aces Team.

Bila berjumpa, apalagi masing2 share cerita pasal business, strategi dan idea yang mereka ada. 

Barisan meja group bawah Wai Lan, our leader/ upline.

Gift dari Wai Lan untuk anak2, cucu2 dan cicit dia hehehe!


Sebelum mula program, kita jamu selera dulu. Isi perut kenyang2 sebab ada game lepas ni.

Dessert.

Amik gambar je kerja aku, nak makan kenyang lagi sebab dah makan awal kat rumah T_T
Tapi takpe kitorang duk je makan situ sampai pukul 4 petang!!
makan ler berapa banyak korang nak makan yek :P

Our director team, dengan leader Wai Lan 

Team Janet. Possing dengan our SED, Tee Kim Choo. 

Dah namanya Tupperware, recognation pun dapat Tupperware hehe itu pon dah seronok!!

Ada celebrate untuk directors birthday bulan Januari. Kira aku dah sambut awal ler gitu haha

Kemain possing.

Team Ang Kay Leng, pioner directors Mega Aces. 

Jom kita membesarkan badan bahaha!!!

Dapat juga recognation, dan personal gift dari kim- jubah dari Egypt untuk hadiah harijadi aku (advance birthday punyer :P)


Aku syukur sangat dapat leader macam Kim, memang nampak sungguh bersemangat dlm business dan leadership pada Kim. Kim sentiasa pimpin anak2 directors dia. Walaupun berlainan bangsa, dia tak lokek ilmu, dan sentiasa kept in touch dengan kami. 


main game kat luar hotel. 

Dengar jangan tak dengar. 

Macam ni nak main dia!!




Kecoh, bila main game.

Penutup majlis.

Bergambar beramai2!!
Kecoh wei...

Havoc sungguh directors!!

Sempena 10 tahun team Mega Aces dalam Tupperware Malaysia.
Top Five in Malaysia!
Second place in Centre Region Malaysia!!

Tupperware everywhere,
Everywhere Tupperware,
We are the best.
Go for the best,
YES YES YES!!


Sesiapa berminat untuk menjadi ahli dan mencari side income
jom jadi ahli bawah team kami. 

InshaAllah saya bantu anda!

Your Friendly Consultant


Hasny

012 7597929
013 6036630





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...