Khamis, 12 Februari 2015

Gelagat anak2 bila balik dari PASTI

Macam2 ragam anak2, kalau nak masuk sekolah pagi dan balik dari sekolah waktu petang. Kalau balik sekolah, Umar akan tanya "hari ni hari apa ibu??" Hahaha pasal dia tak sabar nak tunggu hari Jumaat, besok memang cuti kan...

Sengih2 macam kerang bucuk :)

Time ni Qaireen melalak, lapor nak makan burger!!!

Memula tak bagi sebab tak nak dengar cakap ayah, lagi tambah kuat ler dia menjerit...
Alololo aku pun last2 surrender, belilah 4 bungkus kui kui kui. Semua dapat makan, janji beli dan abis makan!!

Malam lepas makan kalau takde homework diorang mainler mainan yang ada dalam box tu. 
Buat sepah lah merata2 T_T

Patung barbie ni anak pengasuh kat Sarawak hadiah pada Qaireen yang bagi sebelum kami pindah ke semenanjung. 


Hah si Umar bukak kedai runcit, boleh beli brg2 termasuk Tupperware hahaha.
Lepas ni bukak sekolah PASTI pulak katanya..
Macam2 lah bebudak ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...