Isnin, 9 Mac 2015

Siapkan tempahan hadiah Tupperware


Memandangkan sekarang ni aku kerja ikut moood hahaha jadi time mood rajin tu cepat2 ler aku siapkan mana2 kerja yang tertangguh. Nanti mooood malas/ mabuk datang aku tak kuasa nak layan kerja2 yang ada tu huhuhu.

Siapkan hamper untuk Hari Keluarga, yang ni request dari customer. 

Dah siap!! Siap bungkus sekali hadiah untuk pengantin2 baru dan officemate yang bakal bersara di opis kami. 


Sesiapa yang ingin menempah hamper atau hadiah Tupperware mengikut bajet, boleh hubungi saya

HASNY
012 7597929
013 6036630



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...