Selasa, 4 Ogos 2015

Hari Raya 2015 (1436 Hijrah)

Huhuhu dah masuk hari ke 20 Syawal ko, baru nak update pasal hari raya T_T
Macam aku citer entry lepas, raya tahun ni sambut ala kadar sahaja. Alhamdulilah kita tetap berhari raya kan. Raya pertama kami sekeluarga beraya di Perak. Raya kedua kami beraya di rumah sendiri di Bandar Sri Sendayan hehehe. Raya ketiga baru beraya di Johor.

Cari buluh lemang untuk hari raya, lokasi di Changkat Jering, Taiping.

Sehari sebelum raya, pakat2 bakar lemang. Dengan adik beradik husband. 


 Nie tengah turunkan ilmu kepakaran membakar lemang kat anak pulak. Umar dok leka tengok ayah dia bakar lemang.

Tema tahun ni still lagi warna hijou hehehe
Baju raya tahun lepas lah, Elok lagi muat gitew walaupun kandungan aku dah nak masuk 29 minggu tau!!

Itu je gambar hari raya yang aku ada, ni pun dari hp husband. Aku tak sempat nak snap gambar sebab tak sempat charge HP dan Tab huhuhu. 

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin yek.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...