Jumaat, 20 November 2015

Adik dan abang.

Antara abang dan kakak, abang dia lah yg lebih excited dengan adik baru diorang.

Umar rajin teman dan main dengan adik dia, Ilhan.

Sebab Umar nak adik lelaki, Qaireen nak adik perempuan. 
Takpelah, mana2 janji korang adik beradik sentiasa sayang dan saling take care antara satu sama lain. Jaga hubungan dan jalinan antara sesama saudara, air dicincang tak kan putus...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...