Jumaat, 4 Disember 2015

Aktiviti masa cuti panjang

Cuti panjang, aku amik 3 bulan. Jadi dikira2 tahun depan lah barunstart kerja hehehe. Puas sikit nak susukan sepenuhnya pada Ilhan. Lagipun kuota cuti pun ada lagi... anak2 amik kelas insentif 3 mggu. Jadi pagi dan petang dok umah kerja aku belek2 resipi dalam internet. Majalah tak beli lah. Sebab dalam internet confirm berlambak. Rajin tak rajin jer nak buat T_T

Buat lasagna. Selalu buat lasagna sebab anak2 memang suka makin ni. Berkali2 tambah. Resioi aku ada tulis kat sini.


Buat salad daging salai..

Try buat roti titab...


Cuba buat ayam percik..

Yang penting anak2 dan husband suka nak makan... kalau ada bahan boleh buat. Cari resipi simple2 jek, tak nak ada ingredient yg payah nak cari dan buat hahaha.


Ada juga beli online, pos laju sebab memang ada kat umah.

Hehe bukan buku resipi, tapi buku2 pasal pengurusan kewangan dan perniagaan online. Lagipun sejak pregnant lagi business online jadi sendu sikit sebab jadi malas sekejap. Tak larat nak manage T_T. 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...