Jumaat, 25 Disember 2015

Jejalan di Taman Tasik Taiping...lagi

Kalau balik kampung kat Taiping mesti singgah ke Taman Tasik Taiping, saja jalan2 amik angin petang... aku ada ciiter gak di sini..


1family nak masuk dalam handphone camera. Sib baik muat!! :))


Sebenarnya semua dah mandi petang, tetiba je teringin nak jalan taman tasik. Taman tasik tetap sama maintain macam dulu jugak..


Cuma anak2 je dah membesar T_T
Ni gambar Qaireen dan Umar masa Januari 2013, dah 3 tahun lepas...


Tak tau ler diorang buat aksi apa dia ni??!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...