Khamis, 25 Ogos 2016

Tapak rumah kami

Hari ni aku tengah2 google nak buat plan jalan ke rumah sebab Sabtu ni ada kenduri aqiqah Ilhan. Bandar Sri Sendayan semakin rancak naik, kalau datang setahun kemudian boleh sesat sebab banyak rumah dan jalan baru siap dibina.

 Aku ingat google map ni dah update. Cubalah share location kan... Rupanya tidak. Nak gelak sebab rumah kami tak wujud pun lagi dalam map wak google ni lorrr..

Wah, kawasan perumahan semuanya masih lagi tapak tanah yang kosong kui kui kui!!

Nampak juga tapak rumah kami sebelum pembinaan start. Aku rasa gambar ni diambil sekitar 2012-2013. Takpe lah sekurang2nya ada kenangan juga nak share kat sini ;) nilah rumah kami untuk membesarkan anak2 dan berlindung panas hujan sekarang T_T





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...