Rabu, 15 Februari 2017

Bila Balik dari Kerja dan Sekolah

Kalau diorang balik dari sekolah sampai rumah kadang2 tu adalah beberapa minit sebelum pukul 7 petang. Jadi budak2 ni sampai rumah tak masuk rumah dah, terus capai basikal nak kayuh. Baju pun tak tukar sebab kejap lg nak mandi dan mengaji pulak malam tu.  

Ilhan pun bukak pintu kete terus excited je tak sabar nak jalan2. Kalau aku bawa masuk rumah terus confirm melalak...

Lepaskan gian kayuh basikal!!


Excited jalan sambil amik angin petang. 


Dia jalan ke depan dan belakang pastu patah balik ke depan.


  video
Video si Ilhan sibuk nak alihkan pasu pokok ahaha!!!

 Kejap2 berenti tarik pokok bunga, goyangkan pasu bunga hahaha. 

 Budak ni sibuk suruh ibu dia mik gambar dia possing kat mana2.


Sempat pulak Qaireen tukar baju sekolah dia pulak, dah ler nak mandi jap lagi. Aduiii. Dah2 masuk dalam rumah, naik atas mandi. Kejap lagi nak gi mengaji pulak.


Ok ibu!!







2 ulasan:

  1. best ye dapat laman luas mcmni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Ini standard rumah lot tepi tak luas mana kalau dibandingkan rumah kampung :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...