Pages

Isnin, 23 Oktober 2017

Ilhan Wafiq dah Dua Tahun!!

Kisah malam tadi. Tarikh 22 Oktober semalam Ilhan Wafiq dah masuk dua tahun. Aku kena tugas jaga exam kat Politeknik, jadi message husband nanti balik kita belilah apa2 untuk makan. Jadi petang tu abis kerja aku singgah rumah bawa pergi satu family ke Tesco S2 untuk beli bungkus KFC dan kek harijadi.

KFC kami abis dah makan lepas magrib sebab kelaparan semua. Lepas solat isyak baru kejadian potong kek pulak...

Kek Mocha Almond. Aku makan tapi tekak rasa pahit sebab masih tak baik dari sakit tonsil dan batuk. 

 Wah senyum jer birthday boy tengok kek dia ye..

 uissh ada api tu pasang kat lilin??

Bukan senang nak amik gambar adik beradik 3 orang ni. 

Ok2 dah lilin dah cair dah. 

 Semua panjat nak amik gambar sekali. 


 Ok amik gambar dengan ayah yang hensem pulak 


 Hah suap makan kek dia..

Ngapppp!!

Selamat hari jadi Ilhan. Dah masuk dua tahun, dah makin besar kamu T_T.
 Ibu dan ayah doakan semoga kamu sentiasa sihat, dilindungi Allah dan menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan akhirat. 

Amin...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...