Pages

Isnin, 19 November 2018

Mandi di Dtempat Club, Bandar Sri Sendayan

Balik dari Perak, ada baki cuti sekolah sehari lagi. Jadi anak2 ajak mandi kat Dtempat Country Club. Dekat je pun dengan rumah tapi nak pergi pun malas ahahaha. Tunaikan juga sebab tak tau nak ke mana lagi kan.

Kitorang pergi lepas sarapan dalam jam 10.00 pagi. Club ni lenggang tak de orang pun, so kami ler yang conquer mandi kat situ bahahaha. Suka! Suka ! Suka!!
Masa ni Ilhan berani pulak nak mandi kolam besar. Tapi kena dukung jelah. Mandi kolam kanak2 dia tak nak. 


Dalam kolam ni adalah beberapa orang yang mandi. Lepas tu semua dah naik tinggal kami jer...


Main kat ara jakuzi pulak 

Ayah diorang malas nak basahkan baju seluar. Tapi last2 kena mandi juga sebab anak2 dah pecah lari main ke tempat lain. Tak boleh biar sorang2 main air, kena pantau depan mata. 

Duduk dalam jakuzi ni memang syioook.....


Qaireen excited main slide dari mandi kolam. Kebetulan Ilhan pun dah berani nak naik slide. Sekali naik, terus nak naik berkali2... penat ibu dok ulang alik panjat tangga tu T_T

Nasib baik takde orang, segan juga nak turun naik slide banyak kali. 
Aku dah macam budak2 aje ahahaha.

Dah penat dah... Rehat jap... 
Mandi2 tengok jam dah dekat jam 12.00 tengahari, tak rasa panas pasai cuaca mendung jer aritu.. 


Sebelum balik singgah Mydin S2 untuk shopping barang rumah. 
Makan ice cream dulu sebelum balik rumah. 

Ice cream ChocoTop McD jer. 

Ganti balik kalori ngeee ngee 




1 ulasan:

  1. Best dapat mandi-manda sini sebab kolam saiz Olympic, besar dan bersih..
    LZ suka breakfast kat cafe sebelah kolam renang ni..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...