Pages

Jumaat, 9 November 2018

Sambut hari jadi Ilhan ke 3 tahun

Tarikh 22 Oktober yang lepas Ilhan dah masuk umur 3 tahun. Takde sambut besar2 pun just anak beranak, beli kek kat Secret Recipe. Beli kek yang dia suka nak makan. Ilhan suka makan kek. Jadi kalau beli sebiji confirm laju habis. 

Beli kat SR Bandar Sendayan.

Lepas makan malam baru boleh potong makan kek. Ilhan dah nangis2 nak makan kek. Merajuk terus....

Senyum pun tak nek hehehe

Qaireen sibuk suruh Ilhan senyum

Ok potong kek. Hahaha birthday boy still tak nak senyum


Happy birthday Ilhan, anak ibu yang kuat merajuk, cepat sentap. 
Semoga dipermudah hidup berjaya di dunia dan akhirat, menjadi anak yang soleh. 
Berguna pada bangsa, agama dan negara. Amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...