Pages

Selasa, 26 Mac 2019

KIsah Beli kereta kedua || Part 3

Kalau pergi area Kajang, Jalan Semeyih dan Sungai Besi, pergh.... Lagi dahsyat used car diorang. Jenama yang hebat2, kalau nak cari kereta yang bawah 5 tahun memang berlambak.

Ni kat area padang golf  Sungai Besi, lagilah berpeluh nak mencari. Banyaknyer!!!!

Korang bayangkan dari pagi sampailah ke petang kami pusing2 cari. Penatnyer tak terkata... Last2 balik Seremban, rehat dulu. Sebenarnya target kitorang nak cari jenis SUV, pilihan dia adalah Mazda CX5. Tapi tak sangka kete ni hot jugak!! Sebab rupanyer ramai orang mencari... Lepas aku tengok kete, confirm ada turn orang lain menunggu nak test kete tu jugak. 


CX5 2015, jenis lama punya version yang dah ada dalam pasaran used car. Jadi kegilaan orang ramai sekarang ni. Dah ler model ni tak banyak dalam used car market. 


Memang dah nampak adalah dalam dua, tiga pilihan masa pusing2 test drive. Jadi kami plan next time boleh query yang tu kot. So balik Seremban dulu, kesian anak2 kepenatan follow kami. Kena bincang macamana. Harga pun memang RM80k++ tak dapat turun lagi memang harga pasaran dia. 


Bersambung.......



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...