Pages

Khamis, 27 Jun 2019

Selamat Hari Jadi Umar ke 9

HAri jadi Umar jatuh 18 Jun 2019 yang lepas. Memandangkan hari tu di bulan posa Ramadhan jadi kita celebrate malam jela lepas berbuka dan budak2 abis kelas mengaji. Nk makan?? Dia request pizza atau KFC. Tapi sebab KFC dekat lagi dgn rumah dia setuju jer. Sbb nak chezzy wedges punya pasal. Giler kentang :))).

Saya dah 9 tahun tau!! 
Hm yela.... 

Best kan Qaireen pun boleh tumpang KFC sekali hehehe. 4 kali hari jadi, 4 kali juga kita boleh makan KFC bahahaha.

Nak amik gambar pun malu2 aiiiiii...

Muka ibu dan anak ahaha. 

Kan, first sekali dia hadap dan makan ialah chezzy wedges. Sekotak tu khas utk dia sahajaaa.
Lepas tu tak sentuh makan ayam dah kenyang, sabor jela. 

Qaireen macam biasa ayam dan kentang memang favourite dia. 

Ilhan suka makan kentang putar. Kesimpulannya anak2 dengan KFC memang tak boleh dipisahkan yeee





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...