Pages

Rabu, 23 Jun 2021

Royal Jelly

Hari semalam, aku beli Royal Jelly brand VitaHealth kat ALPRO Pharmacy Seremban 2. 

Kalau kat website VitaHealth ada jual Royal Jelly.


Kalau sebotol ada 150 biji, harga RM150.00 

KAt Alpro Pharmacy dia jual RM142.00 dapat dua botol. Pek combo.

Tapi ini sesuai makan untuk 18 tahun ke atas sahaja. 

Beli sebab nak makan untuk supplement sendiri, tak pernah ambil apa2 supllement setakat ni. Dah lama tak amalkan. 

Umur dah masuk 40 tahun jadi mula nak cari makanan kesihatan tambahan. Aku pilih royal jelly jela sebab ikut testimoni ada warga emas ni Hajah Salbiah Wir dari Singapura, umur dah masuk 90 tahun amalkan makan royal jelly. Dia amalkan dekat 34 tahun. Alhamdulilah dia tiada penyakit apa2. 


Beli pek combo dapat RM142.00. 


Satu botol ada 150 biji softgels. 
Maknanya 3 bulan boleh abis kalau sehari sebiji. 

Lepas 3 bulan nanti aku buat review kat blog ni. Kesan makan royal jelly kui kui kui. Kalau tak update maknanya tak berkesan apa2 kot hahaha. 🙈🙈

Tungguuuu . . . . 😊😊



 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...