Pages

Isnin, 7 Jun 2021

Selamat Hari Raya 2021 || 1442 Hijrah Part 2


Sambungan dari Part 1.

Memandangkan masjid kena tutup untuk solat Hari Raya, maka solat sunat Aidilfitri dilakukan di rumah sahaja.

Maka sekali lagi husband jadi iman dan baca khutbah raya untuk solat pagi raya tu :)


Bagi taklimat sebelum solat raya, bagi refresh balik tentang solat sunat ni ye.. 

Bacaan khutbah dari Tuan Guru Hamdan .

Setelah marilah kita bermaaf-maafan anak beranak jer. 
Tak ramai, dari kami lima orang sekeluarga. 

Senyum2 mesti ada banyak salah kat ayah nie.. 

Minta ampun bang.................;)
 
Lepas bermaaf-maafan kita pun buatlah video call kepada ibu, bapa, ahli keluarga dan semua sanak saudara yang jauh di mata, luar negeri.
Tetiba fefeeling macam duduk kat oversea je kan!! Konon...

Lepas makan hari raya, kita bergambar hari raya sekeluarga ya. 


Anak2 dengan memasing punya gaya raya mereka. 


Ok, 1,2,3...

Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir dan Batin bagi semua pembaca blog ni. 

Sekian.



 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...