Pages

Selasa, 28 Disember 2021

Already get our booster Pfizer

 Alhamdulilah 

Disember baru-baru ni aku dan husband sudah terima dos booster iaitu vaksin Pfizer. 

Kami penerima vaksin Sinovac, jadi setelah 3 bulan dapat pula vaksin booster.

Kali ni ambil di Klinik Menara, Bandar Sri Sendayan.
Fuh dekat sangat dengan rumah, nasib baik. 


Tunggu giliran, aku walk in sahaja. 
sebab suami dah dapat appoitment dar My Sejahtera so aku pun join sekali. 

Daftar serah diri nama nyer. Doktor suruh terus sekali masuk dengan en suami. . . . hmmmm 

Lepas cucuk vaksin, kami berdua rasa lenguh kat lengan, rasa power dia lebih berat dari Sinovac huhuhu. Tapi 3 hari lepas tu dah ok. Tiada deman atau sakit badan. Alhamdulilah.





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...