Pages

Rabu, 12 Januari 2022

Dapat Kunci Rumah Safira

Hujung tahun 2021 aku dapat surat dari IJM...

Akhirnya tunggu punya tunggu dapat dah surat Vacant Procession dari developer. Lagi beberapa hari nak masuk tahun baru ko!!

Kira mereka berjaya tunaikan janji dapat kunci tahun 2021 walaupun dah hujung-hujung tahun, sebab asyik kena lockdown dan PKP je dari 2020 sehingga 2021 huhuhu.

Buat temujanji, 
8 Januari 2022 waktu dalam tengahari nak datang ambil kunci di pejabat pengurusan. 


Daftar masuk dulu dekat sekuriti di hadapan. Boleh tahan juga, ketat sekuriti dia, bagus!! 
Maksud aku peraturan dia, bukan pak guard dia hahaha.


Pangsapuri ni 1 blok sahaja, aku suka. Tak congested sangat.
Maksud aku low density, kalau banding projek apartment IJM yang satu lagi  kat Seremban 2. 

Wow pintu masuk dia, pintu gerbang dia memang ada faktor WoW!!

Ambil kunci kat Office Management

Ok, selseai part 1. Ambil kunci. 
Next kita check defect pulak, sebab rumah baru kan. 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...