Rabu, 26 November 2014

Kursus lagi!!

Kiranya, takde istilah nak rehat2 sepanjang semester. Habis exam, proses markah, sambil2 tu terlibat dengan program Finishing School JKM. Kena jadi fasi untuk seminggu untuk kursus Hyperworks.. Amik cuti rehat selama dua hari sebab nak claim bayaran (padahal aku ada jek dlm politeknik, tak boleh thumb print ajek!!)

Finishing School!!

Bekejaran nak siapkan markah dan keputusan final exam student di Unit Exam

Meeting exam. Lama tak hadap benda ni....

Dan minggu ni aku kena kursus sekali lagi dalam Hyperworks- dah ler takde bagi makan dan minum*sigh. Nak cuti pun tak dapat. Belajar lagi benda alah ni. Dan semalam kena sakit tekak, selsema pulak. Telan panadol. Bersin dan bersin. Hidung asyik berair huhuhu. Lemah badan weiii... tapi takpe InshaAllah aku kuat. Think positive jer..

It's all about FINITE ELEMENTs!!!





Bergantung pada objek, berribuan, mungkin berjutaan atau berbilion meshing bagi setiap element yang berhubung!!

Dan, bila orang tanya,"camne hyperworks??" Aku jawab sepatah "Hypertension..."

Au revoir!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...