Jumaat, 27 November 2015

Aktiviti Cuti Sekolah

Actually minggu lepas aku dah balik ke Seremban. Sebab cuti sekolah dah start jadi aku abiskan saki baki hari berpantang kat sini. Jadi àku boleh tolg tgk2 budak2 ni sambil jaga Ilhan.

Aktiviti pagi2 buat aktiviti melukis...

Umar kerjakan kertas, buat kapal terbang. Abislah 1 rim kertas dikerjakan budak2 ni T_T

Qaireen melukis, sebenarnya excited nak guna water colour.

Set mewarna ni Umar dapat masa majlis akhir tahun Pasti. Tukar2 hadiah dengan rakan2 kelas dia. Tapi kakak dia yg lebih2 excited nk mewarna, sampai bergaduh jadinya huhuhu.

Last2, aku ajak dia baca buku sama2. Buku ni hadiah yang dia dapat masa majlis akhir tahun. Tapi nipis buku, cepat pula dia abis baca... T_T

Nampaknya kena beli buku2 baru utk dia, tunggulah ibu ni abis pantang nanti kita pergi kedai buku sama2.. next week start lah 3 minggu kelas membaca dàn solat diorg..baru dftàr, lagipun cuti tak tàu lagi nk ke mana

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...