Selasa, 16 Mei 2017

Email Berhantu....

Kalau bukak jer email ni aku rasa berlambak pulak email yang subscribe. Semua jenis website pembelian online atau tempahan online. Yang email penting2 selalunya tertimbus dalam email2 yang subscribe ni, memanjang je penuh. Rasa semak pula kat mata aku ni. >_<



Email2 berhantu, yang saja nak perangkap duit korang kan! Lazada, Zalora, Shopee dan yang sewaktu dengannya huhuhu. 

Aku tak de rajin shopping dalam talian pun. Paling terbaru ni adalah beli ink printer HP sebab pergi kat kedai2 aksesori komputer dah tak jual ink jenis tu. Kalau nak kena order tunggu lagi seminggu. Mak aiii. Last2 beli kat Lazada jer, dua hari dah sampai. Mudah memang mudah!!

Tapi bila dah membeli banyak pulak email2 subscribe yang masuk. Dah ler jenuh menghadap. Last2 aku unsubscribe jer lah. nanti bila beli lagi muncul balik email2 ni... 


Lepas tu jenuh nak cari button UNSUBSCRIBE dia. Halus benor. Bila dah klik unsubscribe, dia survey tanya macam2 kenape nak unsubscribe hahaha!! 

 I no longer want to receive email berlambak2 tu, semak weii.......







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...