Pages

Khamis, 14 Februari 2019

Happy birthday Qaireen 10 years

Kira lambat update sebab kami sambut hari jadi pada 31 hb Januari 2019. Jadi harijadi share dengan ibu confirm meriah ler sikit. Beberapa kali celebrate daaaa... jangan jeles kui kui kui...

Kek harijadi Qaireen dan ibu.

Yang paling excited sebenarnya Ilhan sebab favorite dia makan kek. 

Bila budak tak makan kek kena potong kek ahahaha !!

Lepas tu celebrate kat KFC pulak. Amik set bufet. 

KFC memang favorite semua anak kecil. Ibu ayah biasanya takde mengidam nak makan ayam pun, semata2 nak bagi anak seronok nak makan ayam. 

Terutama Ilhan bersungguh makan ayam, potato dan cheezy wedges. 

Ayah pun ikut ecxited makan. 

Itu celebrate kat rumah sendiri, Sendayan.

Balik Batu Pahat, sambut sekali kat sana. Makan besar pulak macam sambut Tahun Baru Cina pulak. 

Makan kat kedai tomyam, tapi udang galah dia perghhh besar betui.. 
Ayah booking dah order dulu petang tu, kalau tak maunyer menunggu sejam nak makan. 

Ikan siakap masak tiga rasa, sweet sour dan stim. 

Uwan layan cucu dia makan. 
Pasai Qaireen baru pulih dari deman viral, dia request nak makan bubur ayam dulu. Lepas tu baru berselera makan nasi dengan siakap sweet sour. 

Tu dia!! Selepas sejam hah!. Ni pinggan aku ler tu hehehe. Dahsyat tak ngeh ngeh ngeh,
Alhamdulilah kenyang... 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...