Pages

Isnin, 25 Mac 2013

GARAM BULUH PREMIER DRINKAPA ITU GARAM BULUH?


Hai-O Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea.


Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk.


Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat dan kotoran yang ada dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin pine, minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elemen surih yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya.


APA BEZA ANTARA GARAM BULUH DENGAN GARAM PUTIH?

Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya.


Kebanyakan garam putih melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium dan sodium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

KEBAIKAN GARAM BULUH

- Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).

- Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.

- Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.

- Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.

- Menyelaras keseimbangan ph badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.

- Meningkatkan daya pemulihan

TESTIMONI PENGUNA GARAM BULUH

1 KOTAK MENGANDUNGI 40 PEKET.
1 KOTAK =RM 124.00
FREE POSTAGE.


DAPATKAN SAMPLE PERCUMA UNTUK TRIAL.

PM ME- CALL/SMS/WHATASSAP

HASNY
012 7597929
013 6036630

PENGHANTARAN SERTA MERTA DAN PERCUMA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...