Selasa, 15 April 2014

Ronda-ronda Putrajaya.

Kebetulan mak dan ayah datang ke rumah nak melawat kami sebelum balik ke  Banting. Ada meeting dengan adik beradik mak berkaitan dengan tanah pusaka atuk. Selesai je meeting, Mak Long dan Mak Wah buat makan-makan sikit. Pukul4 petang kami pun bertolak ke rumah Ady (my brother) di Kelana Jaya. Sebab mak nak pergi shopping kat IKEA hehe. Sebelum tu Ady ajak singgah dulu Putrajaya, saja jalan-jalan, solat Asar dan minum petang.

Umar dipimpin Wan, jom solat hehehe


Ish pakai baju melayu hijau gitew :)


 Minum petang lepas solat. Ko tengah tilik apa tu Dy??

 Qaireen excited nak tunjuk apa dia baru beli kat kedai.

 Oooo potato chips!!

 Cuaca panas petang tu, memang kena minum air banyak. 

 Tengok ikan-ikan berenang. Nak naik bot dah naik dah masa Pesta Flora aritu.

 Barisan cucu-cucu Tok Jalil- Afiq, Adam, Qaireen dan Umar.

 Budak-budak tak kenal penat, excited jumpa cousins!!

Dah2 jom gerak, balik mandi. Nanti malam pergi IKEA. Mak dah tak sabar tuuu hahaha!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...