Selasa, 9 Jun 2015

Komisyen Affiliate Sweet Muslimah


Pagi2 Ahad lepas aku terima email dari admin SweetMuslimah.com berkenaan komisyen yang diterima hasil pembelian daripada affiliate di blog aku ini.

Makluman ada komisyen diterima bila pembelian di affiliate di blog kita.

Alhamdulilah. Rasa teruja juga. Sebab jadi blogger sekurang2nya dapat juga income sampingan wei... Tak guna modal pape pun... Cuma affiliate SweetMuslimah.com ni tak kumpul komisyen. Asal ada pembelian dari blog, dia akan terus masukkan ke dalam akaun bank kita pada 1 hingga 7 haribulan. Kalau nuffnang, selagi kita tak usik dan biarkan akaun ianya akan berkumpul sampai satu tahap kita mohon baru dia keluarkan. 


Email dari admin bagitau duit dah transfer masuk dalam akaun kita :)


Baju-baju yang dijual memang selesa, cantik siap jaminan untuk pulangan duit atau produk andai kata saiz yang dibeli tidak sesuai untuk dengan korang. Memang superb. 


 Jubah dan blous ada dijual 


00
Untuk kanak2 pun ada, comel2 dan warna yang ceria.


U'olls kalau nak jenguk2 tengok produk sedia ada boleh ke laman website SweetMuslimah untuk shopping secara online. Happy shopping!! :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...