Selasa, 19 Januari 2016

Buku budak darjah 1

Dah complete cikgu Qaireen bagi buku teks, buku latihan dan buku tulis. Termasuk juga kitab dan buku latihan KAFA dia. Sekali longgok, mak aiii... mau patah bahu budak angkat beg tu T_T

Dah start ada kerja rumah. 

Buku2 ni longgok nak tulis nama dan balut. Kena buat organize senang nak pilih ikut jadual harian sekolah. Baru darjah 1 dah banyak macam ni!! 


Qaireen 'tenggelam' dalam timbunan buku2 sekolah

Nenek dia hadiahkan beg sekolah ada roda mcm troli. Senang nak tarik bawa buku huuhuhu. Terima kasih kat wan sebab 'payungkan' beli beg tu. 

Ilhan bulat mata tengok buku2 kakak dia. 
Time saya sekolah nanti banyak mana buku tu agaknyer. Ntah2 guna gajet je kot T_T





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...