Selasa, 21 Februari 2017

Sarapan di Mydin S2

Sambungan daripada entri sebelum ni. Selepas jogging dan jalan2 kat City Park S2, confirm dah berpeluh2 kan. Masa ni anak2 mula bising rasa penat dan panas, hah baru ler kami bergerak pergi sarapan pulak. Sarapan kat mana? Kat Mydin S2 ler, sebab lepas tu nak beli barang2 dapur pulak. Dah ler berpeluh2 lepas tu nak masuk dalam tempat aircond pulak!! Huhuhu ler bau peluh kan hahaha!! Lantak lah.. 

Selalunya dalam 9.30 pagi kitorang dah sarapan kat sini. Memang kosong sebab orang tak ramai lagi. Kedai2 pun baru nak bukak. 

Sarapan roti canai jer. Dah bakar kalori datang sini tambah kalori balik T_T
 mia mia mia!!

Wooo tunggu budak2 ni abiskan sarapan diorang,
anak2 memang makan lambat sebab sibuk nak tengok tv kat restorant ni. . 


Jom Ilhan masuk Mydin jap, amik ekon kan... sejuk sikit hehehe. 

Huh sejuknyer!!! Hehehe...

Kedai roti ni baru bukak, staf dia tengah dok susun roti kat luar kedai... 

Jap lagi nak masuk Mydin beli barang2 rumah pulak. Tunggu Umar dan Qaireen abis makan dulu. Tapi tadi jumpa member dia cakap kat pasaraya NSK lagi murah dan banyak choice. Hmm next week nak try pergi sana pulak yek. Rutin kami seminggu sekali akan top up beli barang2 basah dan dapur jika dah abis kat rumah. Itulah aktiviti tetiap minggu kami sekeluarga kui kui kui!!

Ok, takde benda nak share story tapi janji blog ni update hehehe. Kbai. 




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...